Ervaringen

Miranda

Intern Begeleider SBO Het Pluspunt


Binnen onze school kunnen we de kinderen veel bieden op cognitief en sociaal-emotioneel vlak. Voor sommige kinderen is er echter op het sociale en/of het emotionele vlak meer nodig. Onze ervaring is dat PMKT bij Lumotio hierbij een effectieve manier is om aan de individuele doelen van een kind te werken. Door de vorm van spel en beweging voelen de kinderen zich vrij en kan er aan de doelen gewerkt worden. We zien dan ook dat deze manier van therapie zinvol is en dat de kinderen een groei doormaken. Lumotio behandelt onder andere in de gymzaal binnen onze school, wat veiligheid voor de kinderen biedt. Zo hoeven ze niet naar een andere locatie en worden ouders minder belast. De samenwerking hierin met Lumotio is erg prettig. Doordat er ruimte is voor overleg werken we samen aan de groei, zodat het kind de beste begeleiding krijgt.

Miranda

Geïnteresseerd en goede communicatie


Wij zijn heel blij met Ilona (Lumotio). Ze pakt alles op een speelse wijze aan en is geïnteresseerd in de persoonlijkheid van het kind. Communicatie naar ouders is ook heel goed. Heel blij dat we haar ontmoet hebben voor het vooruit helpen van onze zoon!

Wendy

Combinatie met sport en spel maakt laagdrempelig


De werkwijze van Ilona werkt ontzettend goed bij mijn zoon. De therapie in combinatie met sport en spel maakt het erg laagdrempelig en ongedwongen voor hem en voelt hij het niet als een opgave. Door de terugkoppeling die zij maakt over de gesprekken met hem, worden voor mij ook meer dingen duidelijk, en makkelijker om mee om te gaan. In haar support is ze altijd positief en denkt ze in mogelijkheden.  Zij is er voor kind én voor ouder, dat is zo ontzettend fijn! 

Graag hoor ik hoe uw ervaring met Lumotio is (geweest). Hiervoor kunt u het formulier hieronder invullen.